קולינריה - שף / יועץ קולינרי / קייטרינג

 

איך נראה יום עבודה טיפוסי בתחום הקולינריה?

להזמין מצרכים מספקים ולקצוץ

לקבל הצעות מחיר מספקים חדשים ולערבב

לענות לטלפון מלקוח מתעניין ולשטוף

לשלוח הצעת מחיר ולרדד

לעשות פולואפ להצעה שנשלחה לפני 3 ימים ולזלף

לתאם הדרכות בסדנאות ולצלות

לקבוע טעימות ולקרמל

לנהל תזרים מזומנים ולאפות

לפתח מנות חדשות ולטמפרר....

יצא טעים?

 

יש המון משימות על סדר היום בנוסף להכנת המנות,

תפעול האירוע והעמידה הבלתי מתפשרת בלוחות הזמנים, בין אם מכינים במטבח הביתי או במושכר.

התשוקה של המקצוע בתחום היא לדאוג שהלקוחות יהיו מדושנים מעונג מההגשה,

מהטעם, מהאווירה ולא יכולים להפסיק לדבר על זה...

 

כמו כן, יש רצון להקדיש זמן ומשאבים בכדי לפתח מנות מפתיעות ולחדש עם תפריטים ייחודים

ולהתקדם לנישות עכשוויות.

 

איך נראה יום עבודה טיפוסי של שף / יועץ קולינרי / קייטרינג שנעזר בשירותי משרד?

כל הספקים יודעים מה נדרש מהם ומה דרך ההתנהלות הנחוצה

הצעות המחיר נשלחות ללקוחות בזמן המצופה ונעשה מעקב ודיווח

הגביה נעשית מול הלקוחות עם הקפדה על זמנים ודו"ח מסודר

ניוזלטר נשלח ללקוחות עם התפריטים החדשים לשמר את הקשר

כל שיחה מקבלת מענה וטיפול מתאים ונעים

הפגישות מתנהלות על פי לוח זמנים מוקפד עם תזכורות לפני

ניהול כל המשימות לפי סדר עדיפויות מוגדר מראש

 

איך זה מתבצע?

יש מספר פעולות קצרות שנעשות בשיתוף פעולה לתחילת העבודה:

קובעים נהלי עבודה מותאמים

מקצים מזכירה אישית שחיה ונושמת את הפעילות של העסק שלך

מנתבים קו יעודי לשיחות נכנסות ויוצרים תסריט שיחה מותאם

מפנים שיחות מהנייד בזמן העדרות או פגישות

יוצרים שיתוף יומן הפגישות

מנהלים מעקב אחר משימות וקשרי לקוחות בתוכנה יעודית

מפיקים ועוקבים אחר חשבוניות וגביה

 

נשמח לעמוד לרשותכם לקידום וייעול העסק שלכם,

צוות ADMINZ

יצירת קשר:

073-7689288

info@adminz.co.il